Over ons

Stefanie

Sporten en bewegen is niet enkel goed voor je lichamelijke fitheid, het is ook van groot belang voor je mentale gezondheid. Het belang van bewegen kreeg ik van thuis uit mee en dit werd dan ook één van mijn voornaamste vrijetijdsbestedingen. Mijn interesse voor het studiegebied kinesitherapie groeide vooral hieruit.

Ik behaalde in 2004 mijn diploma als licentiate Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de VUB. Na het afronden van deze opleiding was het voor mij een logische stap om me verder te specialiseren in manuele therapie. Nadien volgde ik ook nog een opleiding osteopathie.

Als kinesist ben ik ook continu in beweging: mezelf bijscholen en specialiseren om iedereen de beste zorg te kunnen bieden, dat is mijn doel! Met een combinatie van mijn vakkennis, probeer ik de best mogelijke evidence-based therapie aan te bieden, rekening houdende met het individu en zijn mogelijkheden.

"Ik kies bewust voor een persoonlijke aanpak en vind het fijn om mensen, jong of oud, te helpen!"

Stefanie | Kinesist De Praktijk In Beweging

Jenka

Tijdens m’n periode als topturnster raakte ik gebeten door alles wat met sport te maken heeft. Die interesse evolueerde later naar een passie voor het langeafstandslopen, iets wat ik nog steeds met heel veel plezier doe. 

Daarnaast groeide ook mijn belangstelling voor blessures, zowel preventie, als hun oorsprong en hoe ze kunnen verholpen worden. Daaruit volgde de logische studiekeuze voor ‘Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie’ aan de KU Leuven en ik kon de opleiding recent met succes afronden. Nu krijg ik bij De Praktijk in Beweging een unieke kans me verder te ontwikkelen.

“Ik vind het fijnste aan mijn job dat je mensen persoonlijk kan helpen hun doelen te bereiken en ze voor je ogen vooruitgang ziet boeken.”

Jenka
Contacteer ons

Kunnen we je ergens mee helpen? Heb je een vraag over een klacht of behandeling? Contacteer De Praktijk in Beweging.