Specialisaties

Bij De Praktijk in Beweging specialiseren we ons vooral in manuele therapie, sportrevalidatie, lymfedrainage, pre- en postnatale kinesitherapie, autogene drainage, kaakbehandeling en dry needling. Wij stemmen elke behandeling volledig af op uw persoonlijke klachten.

We behandelen alle klachten ter hoogte van de wervelkolom en de gewrichten in de bovenste en onderste ledematen.

Wij helpen u vlot revalideren van sportletsels of -blessures zoals spierscheuren, verrekkingen, overbelastingen, enzovoort.

Aan de hand van massagetechnieken stimuleren we het lymfestelsel, om zo de vochtafvoer in uw lichaam te stimuleren.

Dankzij onze pre- en postnatale oefeningen bereiden we vrouwen voor op de bevalling en helpen we hen nadien met de revalidatie van hun buik- en bekkenbodemspieren.

We hanteren deze specifieke techniek binnen de ademhalingskinesitherapie om de longen van baby’s en volwassenen vrij te maken.

Tijdens deze behandeling focussen we ons op het behandelen van problemen en klachten die zich in de mond en/of het gezicht bevinden.

Dry needling is een behandelmethode waarbij we met een fijn naaldje een triggerpoint in een spier aanprikken, om zo de lokale – en eventueel uitstralende -pijn te behandelen.

Wij bieden ook andere behandelingen aan zoals BPPV-behandelingen (Benigne Paroxysmale Positioneringsvertigo) en cardiale of neurologische revalidatie.