Praktisch

Hoe maak ik een afspraak?

Bij De Praktijk in Beweging werken we uitsluitend op afspraak. Een afspraak vastleggen kan telefonisch op het nummer 0485 62 35 64 of online. Heeft u een acuut probleem en is er niet meteen een afspraak mogelijk volgens onze online agenda? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen via 0485 62 35 64.

Tijdens een behandeling is het soms moeilijk om uw oproep te beantwoorden, maar laat gerust uw naam en telefoonnummer achter op het antwoordapparaat en wij bellen u dezelfde dag nog terug. Alvast bedankt voor uw begrip!

Wat breng ik mee de eerste afspraak?

Bij uw eerste afspraak vragen wij u vriendelijk om volgende zaken mee te brengen:

  • doktersvoorschrift
  • klevertje mutualiteit
  • identiteitskaart
  • onderzoeksresultaten en beeldvormingsmateriaal als deze voor handen zijn
  • gemakkelijke, loszittende kledij

Bent u al behandeld bij een andere kinesitherapeut, dan is het belangrijk dat u dit steeds vermeldt. 

Wat kost een behandeling?

Sinds juni 2022 werken wij als gedeconventioneerde kinesitherapeuten. Een behandeling in de praktijk kost 34 euro, een huisbezoek 37 euro. Voor personen met een verhoogde tegemoetkoming gelden wel de conventietarieven. Hoe groot de tussenkomst van je mutualiteit is, hangt af van verschillende factoren (sociaal statuut, type pathologie…). Voor meer informatie kunt u steeds bij ons terecht.

Afspraak annuleren

Het is altijd mogelijk dat een afspraak niet kan doorgaan door onvoorziene omstandigheden. Wij vragen om ons ten laatste 12 uur op voorhand te verwittigen. Gebeurt dit niet, dan zijn wij genoodzaakt om de afspraak toch aan te rekenen.